Wat is Chiro Halle?

Chiro Halle, dat is …

… Prima begeleiding
Onze leden zijn ingedeeld volgens leeftijd. Al deze groepen worden door twee of drie enthousiaste jongvolwassenen van minstens 18 jaar oud begeleid. Als leiding volgen we zoveel mogelijk cursussen die door onze nationale en regionale Chiro-overkoepeling worden georganiseerd. Dit jaar is het een vrij jonge leidingsploeg en toch zijn er al 3 van de 10 die een animatorbrevet hebben.
Onze leidingsploeg doet dit natuurlijk geheel vrijwillig. Wij willen ervoor zorgen dat de kinderen net zo’n toffe zondagen beleven als diegene die we zelf hebben beleefd. Met andere woorden: aan motivatie mankeert het niet!

… Een gezellige sfeer
In onze Chiro heerst er een gezellige sfeer. Iedereen kent iedereen, en nieuwe leden hebben er meestal geen probleem mee met zich in te werken in de groep.

… Fantastische zondagen, een onvergetelijk kamp
Elke zondag van 14u tot 18u Spelen wij in onze lokalen leuke spelletjes. En elk jaar gaan we met z’n allen op kamp. Daarnaast organiseren we nog een hele hoop andere activiteiten. Eens met de hele chiro gaan schaatsen of gewoon eens met de groep gaan zwemmen of naar zee gaan,…
Om de twee jaar organiseren we bovendien een ‘Sjaloomweekend’. Dit is een weekend gedurende het jaar waarin we met de hele Chiro op verplaatsing gaan om daar een soort ‘mini-bivak’ mee te maken!

Leave a Reply