Open chiro dag en volgende week geen chiro

September 11, 2015 in 2014-2015

Dag iedereen,

zoals jullie vorige zondag al reeds hebben gezien, heeft de leiding de lokalen weer piekfijn in orde gebracht voor het nieuwe chirojaar!
Om verder nog beter met dit jaar te kunnen starten houden we deze zondag, 13 september, een open chiro dag. Dit is een soort opendeurdag waarbij iedereen welkom is! Uiteraard is iedereen op elke zondag welkom, maar deze zondag geven we nog iets meer aandacht aan de nieuwe kinderen.
Ouders die vragen hebben of eens willen rondkijken zijn uiteraard ook allemaal welkom. Leden kunnen ook eens denken of ze nog een vriendje of vriendinnetje hebben dat naar de chiro wilt komen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
Verder moeten we jullie helaas teleurstellen: op zondag 20 september zal het spijtig genoeg geen chiro zijn. De leiding moet dan immers gaan helpen op de zomerhappening ten voordele van het centrum O.L.Vrouw van Halle. Op zondag 27 september is het dan weer chiro zoals elke zondag.

Tot op de openchirodag!
De leiding van Chiro Halle
www.chirohalle.be