Hofstade, openchirodag én dia-avond!

September 30, 2013 in 2013-2014

Dag iedereen,

Het chirojaar kan weer volop beginnen! Een nieuw jaar, nieuwe groep en nieuwe leiding: het is alvast veelbelovend. Daardoor hebben we nu ook natuurlijk ook weer wat aankondigingen vandaar dit briefje.
Eerst en vooral: volgende week zondag (op 6 oktober) gaan de rakwi’s, tito’s, keti’s en aspi’s naar het jeugdsportival te Hofstade. Jullie worden allemaal om 8u30 aan het station verwacht en zullen om 19u30 daar terug zijn. Voorzie een lunchpakket, handdoek, reservekledij, 10 euro voor de inschrijving en eventueel wat extra geld voor daar. Voor de speelclub is het gewoon chiro van 14u tot 18u. Gelieve te bellen of te sms’en naar 0478628261 om te laten weten of je meekomt.
Op vrijdag 18 oktober is het dag van de jeugdbeweging! Voor zij die het niet weten: op die dag mag iedereen die een jeugdbeweging zit in uniform gaan naar zijn werk of school. Dus doe dan allemaal je uniform aan en laat zien dat je van de chiro.
Dan is het op zondag 20 oktober openchirodag. Zoals de naam zelf zegt is dit een opendeurdag maar dan voor de chiro. Iedereen is op die dag nog meer welkom bij ons en er zal een standje zijn voor info voor de ouders. Neem dus allemaal een vriendje mee naar de chiro!
Tot slot (het is een hele boterham ik weet het) is het op zondag 27 oktober dia-avond. Op deze dag is het zoals altijd van 14u chiro, maar met het kleine verschil dat jullie ouders om 16u30 ook mogen komen. Dan zullen we een kleine versnapering voorzien en met zijn allen vol nostalgie naar de foto’s van het kamp kijken!
Dat was het, tot zondag!
Anke, Bob, Brecht, Hanne, Sarah, Sien, Sien en Thomas