Christus Koning en kampfilm

November 14, 2016 in 2016-2017

Beste ouders,

Sommigen onder jullie weten wel dat Christus Koning eraan komt! Dit is de jaarlijkse feestdag van de chiro en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Op vrijdag 18 november mogen jullie weer allemaal in uniform naar school! Zondag 20 november zal er ook wat anders uitzien: jullie worden om 10u30 aan de Emmauskerk verwacht voor de viering. Deze viering zal beginnen om 11u waar ook alle ouders en sympathisanten welkom zijn! Daarna gaan we met de hele chiro naar onze lokalen om daar samen te eten en nog een hele chironamiddag te spelen! Zoals elke zondag mogen jullie ouders jullie ophalen om 18u.

Verder willen we ook nog deelnemen dat de kampfilm beschikbaar is. Deze wordt gratis via wetransfer uitgedeeld. Ben je ge├»nteresseerd en heb je ons nog niets laten weten? Stuur dan een mailtje naar chirohalle@yahoo.com met daarin wat je wilt (kampfilm 2016, foto’s van speelclub, rakwi’s, tito’s, keti’s en/of aspi’s, kampfilm 2015) en het emailadres waarnaar we dit mogen sturen.

Groetjes van uw teerbeminde leiding,

Arno, Brecht, Camille, Hobie, Leyla, Mathieu, Melanie, Raf, Sien en Thomas

Chiro Halle
www.chirohalle.be

Dia-avond en Christus Koning

November 6, 2016 in 2016-2017

Dag iedereen,

het is tijd om nog wat herinneringen van ons fantastische kamp te Schoenberg naar boven te halen! Daarom organiseren we op zondag 13 november de dia-avond. Voor iedereen is het dan zoals altijd chiro om 14u. De ouders worden verwacht om 16u30 zodat we dan met zijn allen naar de mooie kampfilm kunnen kijken. Vergeet ook niet dat deze dag de laatste dag is waarop wafels kunnen besteld worden: snel zijn is de boodschap!

Verder weten sommigen onder jullie wel dat Christus Koning eraan komt! Dit is de jaarlijkse feestdag van de chiro en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Op vrijdag 18 november mogen jullie weer allemaal in uniform naar school! Zondag 20 november zal er ook wat anders uitzien: jullie worden om 10u30 aan de Emmauskerk verwacht voor de viering. Deze viering zal beginnen om 11u waar ook alle ouders en sympathisanten welkom zijn! Daarna gaan we met de hele chiro naar onze lokalen om daar samen te eten en nog een hele chironamiddag te spelen! Zoals elke zondag mogen jullie ouders jullie ophalen om 18u.

Tot dan!
Arno, Brecht, Camille, Hobie, Leyla, Mathieu, Melanie, Raf, Sien en Thomas