Sportival Hofstade, dag van de jeugdbeweging, maxiweekend en chirofuif

September 18, 2016 in 2016-2017

Dag iedereen,

Het chirojaar kan weer volop beginnen! Een nieuw jaar, bijna een nieuwe groep en bijna nieuwe leiding: het is alvast veelbelovend. Daardoor hebben we nu ook natuurlijk ook weer wat aankondigingen vandaar dit briefje.
Eerst en vooral: volgende week zondag (op 2 oktober) gaan de rakwi’s, tito’s, keti’s en aspi’s naar het jeugdsportival te Hofstade. Jullie worden allemaal om 9u aan het station verwacht en zullen om 18u45 daar terug zijn. Voorzie een lunchpakket, handdoek, reservekledij, 10 euro voor de -12 jarigen en 15 euro voor de +12 jarigen (inschrijving + trein) en eventueel wat extra geld voor daar. Voor de speelclub is het gewoon chiro van 14u tot 18u. Probeer om je leiding te laten weten of je meekomt.
Dan zal het van vrijdagavond 14 oktober tot zondagmiddag 16 oktober ons maxiweekend zijn! Dit is een weekend exclusief voor tito’s, keti’s en aspi’s. Hou dit zeker vrij, verdere info volgt! Voor de speelclub en rakwi is het gewoon zondag chiro.
Op vrijdag 21 oktober is het dag van de jeugdbeweging! Voor zij die het niet weten: op die dag mag iedereen die een jeugdbeweging zit in uniform gaan naar zijn werk of school. Dus doe dan allemaal je uniform aan en laat zien dat je van de chiro bent.
Tot slot is het op 5 november onze jaarlijkse chirofuif Reconnect. Dit vindt plaats in JC de Kazerne. Van 19u tot 21u zijn de jongsten welkom voor onze kinderfuif. En daarna mogen de ouderen ook nog komen. Bij deze willen we ook nog een oproep doen. We zijn nog op zoek naar ouders die een shift willen draaien. Indien jullie kennissen bij bedrijven hebben die geinteresseerd zijn om deze fuif te sponseren, mogen jullie dit altijd laten weten. Dit kan via 0478 62 82 61 of leiding@chirohalle.be
Dat was het, tot zondag!
Arno, Brecht, Cynthia, Matthias, Matthieu, Sien, Sien en Thomas

Openchirodag

September 6, 2016 in 2016-2017

Dag iedereen,

sommigen van jullie hebben ons wellicht op school gezien en weten al wat er zondag is. Het is dan onze openchirodag!! Wat houdt dit in? Wel het is zoals elke zondag gewoon van 14u tot 18u chiro, alleen houden we nu ook een soort opendeurdag voor nieuwe leden. Iedereen is (nog meer dan anders) welkom! Ouders kunnen eens rondkijken, er zal wat uitleg gegeven worden en uiteraard zullen er veel spelletjes gespeeld worden. Neem dus allemaal maar een vriendje (of meerdere vriendjes) mee want het is de moment om de chiro te leren kennen. 

Tot zondag!

Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.

Start van het chirojaar + kaften

September 1, 2016 in 2016-2017

Beste kinderen en ouders,

1 september brengt naast minder goed nieuws (zoals het begin van het schooljaar, einde van de vakantie, terug moeten werken,…) ook heel goed nieuws! Namelijk de start van het nieuwe chirojaar! Vanaf zondag 4 september worden jullie dus allemaal weer om 14u aan de chirolokalen verwacht. We hopen dat jullie er klaar voor zijn, want wij zijn die zondagen zonder chiro al beu!

Om jullie toch ook wat te troosten met de start van het schooljaar, organiseren we deze zondag ook een kaftdag! Jullie (of jullie ouders)  kunnen dus een of meerdere schoolboeken meenemen en ze gedurende het eerste uurtje kaften met rasecht chirokaftpapier.

Tot zondag!
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.