Circus, infoavond en uitstap naar zee

June 16, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

we hebben weer heel wat te vertellen! Eerst en vooral gaan we deze zondag, 19 juni, met zijn allen naar het circus! Hiervoor moeten jullie 3,5 euro meenemen (2,5 euro voor het circus en 1 euro voor jullie vier uur). We verwachten jullie zoals altijd om 14u aan de lokalen en zullen zoals altijd daar om 18u afronden.

Voor de ouders van de speelclubbers en rakwi’s is het die avond ook de infoavond omtrent het kamp. We zullen onmiddellijk starten na de sluiting (om 18u dus). Wie de vorige nieuwsbrief hierover heeft gemist, mag altijd nog iets laten weten om alle info te krijgen. Hoewel inschrijven niet verplicht is, mogen jullie via een van onderstaande e-mailadressen laten weten of jullie langskomen. Vergeet zeker niet de medische fiche mee te nemen.
    – Speelclub: sien.vdv@hotmail.com
    – Rakwi: thomas_vermeersch@outlook.be
Tot slot gaan we, zoals elk jaar, volgende week zondag (26 juni) naar zee! We spreken om 9u af aan het station van Halle en zullen omstreeks 18u30 terug zijn. Neem zeker het volgende mee in je rugzak: een lunchpakket, 10 euro, drinken, zwemkledij, handdoek en zonnebescherming. Laat aan je leiding weten of je meegaat door een berichtje te sturen naar 0493/17 35 70, een mail te sturen naar leiding@chirohalle.be of het ze gewoon persoonlijk te zeggen.
Dit zal ook de laatste chirozondag van het schooljaar zijn (met uitzondering van het kamp uiteraard).
Tot zondag,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.
Chiro Halle www.chirohalle.be