Morgen (28/05) GEEN CHIRO!

May 28, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

Vanwege de examens en plotse ziekte hebben we voor deze zondag niet genoeg leiding. Hierdoor zal het dus spijtig genoeg geen Chiro zijn. Onze excuses voor het late bericht, maar we hebben tot nu geprobeerd om toch nog genoeg man te voorzien. Dit is dus niet gelukt.
We hopen dat jullie dit begrijpen en zullen ervoor zorgen dat we op zondag 5 juni terug paraat staan!

Groetjes,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas

Infoavond Kamp 2016

May 22, 2016 in 2015-2016

Inbraak in de lokalen

May 18, 2016 in 2015-2016

inbraakSommigen van jullie weten het misschien al, maar gisteren is er weer eens ingebroken in onze lokalen. Het was al een tijdje geleden, maar dat maakt het niet minder frustrerend. Een volledige ruit die eruit ligt, ontelbaar veel flesjes die kapot op grond liggen en verder gewoon ravage. Het maakt het des te frustrerender om te weten dat we de daders op tien minuten na moeten gemist hebben. Neen, er is niets waardevols gestolen buiten wat kleingeld, maar het is zeker niet aangenaam om je lokalen zo te zien. Vooral omdat dit zo zinloos is: we weten al langer dan vandaag dat we niets waardevols in onze lokalen moeten laten.

Maar we hebben de moed niet laten hangen en zijn, ondanks het late uur, onmiddellijk begonnen met op te ruimen. Het gat waar eens onze ruit was is gedicht, het glas is weg (ten koste van enkele wondjes in onze handen) en het lokaal is terug proper.  Kunnen we hier veel aan doen? Neen, maar we zouden omwille van dit zinloos vandalisme toch een oproep willen doen. Als u toevallig langs onze lokalen loopt en daar iemand of iets verdacht ziet, twijfel niet om ons te contacteren. De kans is klein, maar wie weet resulteert het toch in een raam dat niet ingeslagen wordt.

Groetjes,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.

Mariaprocessie

May 9, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

Deze zondag is het de tweejaarlijkse Mariaprocessie en naar aloude gewoonte doen onze tito’s, keti’s en aspi’s hieraan mee! Jullie worden verwacht om 13u30 aan de Grote markt van Halle. Voor de speelclubbers en rakwi’s is het zoals elke zondag gewoon chiro van 14u tot 18u op Stroppen.

Tot zondag!
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.