Foto’s Chiro Nationaal

March 12, 2015 in 2014-2015

Gegroet iedereen,

zoals zij die deze zondag aanwezig waren al hebben gemerkt, was er een fotograaf van chiro Nationaal! Jaja, sommigen van onze chiro zullen volgend jaar op de affiche van chiro nationaal staan. Dus een boodschap aan iedereen die aanwezig was: zorg dat je de eerstvolgende zondag (let op: zondag 15 maart is het GEEN chiro) je papier, waarbij je toestemming geeft dat je foto mag worden gebruikt, ingevuld hebt en meeneemt!
Verder zijn er ook nog enkele leden die hun inschrijvingsgeld niet hebben betaald. Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen! Wij hebben dit immers nodig om onze werking volledig te kunnen ondersteunen. Voor meer info klik hier.

Groetjes van je teerbeminde leiding,

Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.

Winnaars pastafestijn, geen chiro, tito-keti-aspiweekend en feestweekend!

March 5, 2015 in 2014-2015

Dag iedereen,

We hebben veel belangrijke dingen te vertellen dus lees dit zeker tot het einde!
Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om met zo vele naar ons pastafestijn te komen! Het was weer een topeditie. Als je echter nog een eetkaart hebt liggen, kijk dan vlug of het nummer dat erop staat niet overeenkomt met een van de volgende: 1, 24, 101, 524. Indien dit zo is, heb je gewonnen en kan je je prijs altijd bij ons ophalen om 14u of 18u aan de chirolokalen. Gaat dit niet? Geef dan een seintje, dan zien we wat we kunnen doen.
De winnaar van de prijsvraag is ook bekend! Gefeliciteerd Lynn Kerckhoven, jij krijgt een VIP-pakket voor op onze chirofuif of ons pastafestijn volgend jaar.

Verder willen we jullie nog laten weten dat het op zondag 15 maart geen chiro zal zijn.
Het weekend van 27, 28 en 29 maart zal het tito-keti-aspiweekend plaatsvinden. Meer info hiervoor volgt nog, maar hou dit zeker vrij tito-keti’s en aspiranten! Voor de speelclub en rakwi’s zal het zoals gewoon chiro zijn op zondag.

Tot slot bestaat onze chiro, zoals sommigen onder jullie wel al weten, dit jaar 70 jaar! Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus organiseren we in het weekend van 3,4 en 5 april ons feestweekend. Op vrijdag 3 april houden onze chirofuif “Chiromance” in de Kazerne: hier zal eerst een kinderfuif zijn van 19u-21u en onmiddellijk daarna volgt onze fuif. Op 4 april zullen er activiteiten georganiseerd worden waar iedereen aan mag meedoen (oudleiding, ouders, leden, leiding, sympathisanten…). Op zondag 5 april zullen we dan alles afsluiten met een overheerlijke paasbrunch. Meer info volgt nog snel!

We hopen jullie allemaal daar te zien!
Uw teerbeminde leiding,
Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.