November 14, 2014 in 2014-2015

Gegroet iedereen!

Eerst en vooral groot nieuws: binnen 2 weken wordt er een nieuw bos aan onze lokalen gepland! Uiteraard gaan we dit niet zomaar laten voorbij gaan en dus meehelpen. Dit wilt zeggen dat de tito-keti’s en aspiranten op zaterdag 22 november verwacht worden aan de chirolokalen om 10u. Dan zullen ze samen met de leiding en nog wat ander volk ons bos herplanten. Het einde zal afhankelijk zijn van hoe snel jullie die bomen planten uiteraard!

Verder is het binnenkort Christus Koning! Wat wilt dat zeggen? Wel Christus koning is zo’n beetje de feestdag voor chiro’s over heel Vlaanderen! Uiteraard vieren wij dan ook feest samen met jullie. Eerst en vooral mogen jullie op vrijdag 21 november weer in jullie uniform naar school! Iedereen die in de chiro zit gaat dit doen, dus niet twijfelen: doe op die dag je chirorok of short aan en bewijs dat je tegen de kou kan!
Ook zal zondag 23 november er volledig anders uitzien. Eerst en vooral worden jullie allemaal om 10u30 verwacht aan de Emmaüskerk voor de mis voor Chirstus Koning. Jullie ouders zijn hier natuurlijk ook welkom (de mis begint om 11u). Daarna gaan we met z’n allen naar Stroppen om daar met de hele chiro samen te eten (de leiding zorgt voor eten). Daarna is het nog tot 18u chiro.
Kortom: zondag 23 november wordt een keitoffe chirodag die van 11 tot u18u zal duren: dat is dubbel zoveel plezier als op een gewone zondag!

Tot slot willen we nog vermelden dat de kamp-DVD van het bivak van 2013 en 2014 beschikbaar zijn. Laat gerust maar weten indien je geïnteresseerd bent (bij voorkeur via mail, maar op zondag mag ook)! De prijs bedraag 7 euro voor 1 film en 10 euro indien je zowel die van 2013 als van 2014 wilt hebben.

Hopelijk zien we jullie dan!

 

Uw Teerbeminde leiding,

Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas

Chiro Sjaloom Halle

www.chirohalle.be

Dia-avond en miniweekend

November 3, 2014 in 2014-2015

Dag iedereen,

95 dagen geleden liep ons fantastisch kamp te Neerpelt ten einde. Iedereen herinnert zich nog hoe de duivel aan het kampvuur verslagen werd, de smaak van citroenwater was, hoe leuk de spelletjes waren en hoe subliem uw leiding was.
Om deze herinneringen nog wat meer op te halen is het op zondag 9 november dia-avond! Voor iedereen is het dan zoals altijd chiro om 14u (hoewel de speelclub en rakwi’s al eerder aanwezig zullen zijn omdat het dan ook miniweekend is, voor meer info klik hier). De ouders mogen omstreeks 16u komen om dan samen met ons gezellig naar de kampfilm te kijken.
Tot zondag en groetjes van uw teerbeminde leiding,
Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.