Naar zee!

June 15, 2014 in 2013-2014

Dag iedereen,

We zitten weer op het einde van het school- en chirojaar! (in koor: “oooooh..”) Hierdoor zal het spijtig genoeg in juli en augustus geen chiro meer zijn (“ooooh…”). Maar dit wilt wel twee dingen zeggen: van 21 tot 31 juli gaan we op kamp (WOEHOEW!) en op zondag 29 juni gaan we naar jaarlijkse traditie met zijn allen naar zee! Info omtrent het kamp volgt nog in de komende zoete inval en van jullie leiding, maar om mee te kunnen naar zee, is dit briefje van essentieel belang.
Op zondag 29 juni gaan we dus naar zee. Laat eerst en vooral aan je leiding weten (via een sms, telefoontje of gewoon persoonlijk, voor gegevens zie contact ) dat je meegaat naar zee. Zorg er vervolgens voor dat je op die zondag om 9u aan het station van Halle staat. Vergeet zeker niet: 10 euro, een handdoek, middageten (boterhammen), een drankje, zonnecreme, je zwembroek (ah ja want we gaan in de zee) en een rugzak om alles in te doen. We zullen terug zijn om 18u30 in het station van Halle.
In juli en augustus is het dus geen chiro (met uitzondering van het kamp). Het chirojaar start weer op zondag 7 september! Tot dan!

Groetjes van uw teerbeminde leiding,
Thomas, Sien, Sien, Sarah, Hanne, Brecht, Bob en Anke.