Geen chiro en bericht voor (de ouders van) de speelclub!

May 29, 2014 in 2013-2014

Dag iedereen,
spijtig genoeg moeten we aankondigen dat op zondag 8 juni het geen chiro zal zijn. Dit omdat we dan in volle examenperiode zitten (een groot deel van jullie leiding zit dan achter zijn bureau) en onze beschikbare leiding dan traditiegetrouw zal meelopen in de mariaprocessie.
Nu volgt nog een belangrijk bericht voor de ouders van de speelclubleiding:

“Beste ouders van onze Speelclubbers,

Op donderdag 26 juni 2014 om 19u. organiseren wij een infomoment voor het kamp. Dit gaat door in onze lokalen. We zullen uitleg geven over het hele kampgebeuren. Waar gaan we op kamp? Om hoe laat vertrekken we? Hoeveel kost het kamp? Wat is het kampthema? Wat doen we zoal op kamp? Hoe ziet een dag op kamp eruit? Wat moet er allemaal mee in de valies en wat juist niet? Wat nemen we mee aan verkleedkleren? Wie zijn de kookouders? En zoveel antwoorden op zoveel andere vragen …

Waarom is het echt de moeite waard om je Speelclubber mee op kamp te sturen? We tonen enkele foto’s van vorige jaren… Jullie kinderen zijn ook welkom!

Op de site ‘chirohalle.be’, bij kamp, vinden jullie ook de medische_steekkaart die jullie moeten invullen en meebrengen op het infomoment.

Dit infomomentje zal een klein uurtje duren.

Graag een seintje of jullie aanwezig zullen zijn of niet op volgende e-mailadressen: hannewouters@hotmail.be & sien.vdv@hotmail.com!

Vele groeten,
Hanne & Sien
Leiding Speelclub”