Belangrijk! Geen chiro en verven van de lokalen

March 18, 2014 in 2013-2014

Dag iedereen,

de meeste onder jullie zullen het wel al merken: de kostuums zijn genaaid, de laatste hand wordt aan de praalwagens gelegd, iedere Hallenaar voelt het: over 13 dagen is het carnaval! FEEST! Nu hebben we wel wat minder goed nieuws: tijdens dat weekend, op zondag 30 maart, zal het geen chiro zijn (oooooooh!). Zo kan iedereen op zijn gemak naar de stoet gaan kijken en genieten van carnaval in Halle!
Dan is er ook nog een aankondiging voor de tito’s, keti’s en aspi’s. Je kan het wel wat zien aan onze lokalen: de buitenkant moet dringend vernist worden. Dit gaan we doen op zaterdag 12 april. De tito’s, keti’s en aspi’s mogen dan om 10u komen om samen met ons te verven! Neem gerust ook wat kwasten mee als je dit hebt, zodat we er zeker genoeg hebben. Er zal middageten voorzien worden.
Tot slot hebben we weer een minder leuke boodschap: op zondag 20 april zal het geen chiro zijn. Uw teerbeminde leiding en de aspiranten gaat dan immers tegen andere chiro’s strijden op BXL!

Groetjes van uw teerbeminde leiding,
Anke, Bob, Brecht, Hanne, Sarah, Sien, Sien en Thomas

Pastafestijn: winnaar van de prijsvraag

March 10, 2014 in 2013-2014

Dag iedereen,

Eerst en vooral: allemaal bedankt om te komen eten op ons pastafestijn, het was weer een knaleditie!
Zoals de meeste onder jullie weten was er een prijsvraag en uiteraard kan je geen prijsvraag hebben zonder winnaar. Deze zal nu worden bekendgemaakt! Het was een zeer spannende strijd tussen menig chiroliefhebber, leden en oudleiding, iedereen wou immers de cadeaubon voor het restaurant “Duo” t.w.v. 50 euro winnen! Er waren uiteindelijk 12 mensen die de prijsvraag volledig juist hadden en bijgevolg 2 mensen die de schiftingsvraag ook juist hadden. Spanning alom en dus hebben we het lot laten beslissen met behulp van een onschuldige hand! Nu houden we jullie niet langer in spanning: de winnaar van de prijsvraag van het pastafestijn 2014 is…. Anke Van Muylder! Gefeliciteerd, de bon is van jou!
Verder willen we ook nog melden dat er nog 1 nummertje van de tombola niet is opgeëist, namelijk nummer 524. Indien dit nummer op je gekochte kaart staat, mag je ons contacteren op het emailadres leiding@chirohalle.be of op zondagnamiddag langskomen om je prijs op te eisen!

Bedankt iedereen en tot volgend jaar!
Anke, Bob, Brecht, Hanne, Sarah, Sien, Sien en Thomas.