Groepsactiviteit, sjaloomweekend, pastafestijn

January 19, 2014 in 2013-2014

Dag iedereen,
Eerst en vooral nog eens onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar is nu toch al enkele weken bezig, dus wordt het toch tijd dat we nog eens een briefje met de komende activiteiten geven. Lees de volgende informatie dus heel goed, want er staat weer heel wat op het programma!

Eerst en vooral is het op 9 februari onze jaarlijkse groepsactiviteit! Dit jaar gaan we naar… (spannend)…  het domein de Gavers! Daar gaan we met de hele chiro gaan zwemmen dus vergeet zeker niet: je zwembroek, een handdoek en 5 euro (eventueel nog een centje voor het vier uur) voor de ingang. Wil je mee? Zorg dan dat je het voor vrijdag 7 februari aan je leiding hebt laten weten. We spreken om 14u af aan de parking van Stroppen  en zullen omstreeks 18u terug op de parking zijn. Verder doen wij ook een oproep naar de ouders: we zijn nog op zoek naar ouders die ons willen vervoeren (heen en/of terug). Voor zij die dit zien zitten, gelieve dit te laten weten aan de leiding voor 7 februari (op zondag, via mail: leiding@chirohalle.be of eens vlug bellen).

Dan gaan we, zoals de meesten nu waarschijnlijk wel al weten, van vrijdag 21 tot zondag 23 februari op sjaloomweekend! Dit is kort samengevat een soort kamp in twee dagen (cool he!). Dit kost 25 euro en we vragen aan iedereen die mee wilt om zijn inschrijving in orde te brengen. Voor verdere info verwijzen we naar het kerstboekje, de site of naar uw teerbeminde leiding.

Tot slot is het op 8 en 9 maart ons jaarlijkse pastafestijn “Pasta, past da?”. Op zondag 9 maart zal het daarom geen chiro zijn (oooh), maar jullie zijn wel allemaal uitgenodigd om eens lekker te komen eten (jeej!). De tito’s, keti’s en aspi’s worden op deze dagen ook verwacht om wat mee te helpen, dus hou die dagen vrij (en laat dit ook aan je leiding weten!).

Dat was het zo’n beetje, hopelijk zien we jullie allemaal dan!
Anke, Bob, Brecht, Hanne, Sarah, Sien, Sien en Thomas.

January 9, 2014 in 2013-2014

Gegroet iedereen!

De meesten onder jullie zullen het waarschijnlijk al in het boekje gelezen hebben, maar we zeggen het toch nog eens: we gaan op sjaloomweekend! Dit is kort samengevat een tweejaarlijks groepsweekend dat dit jaar plaatsvindt op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 februari 2014. Aangezien het binnen een dikke maand zover is en we weten dat velen van jullie zijn geïnteresseerd, vragen we bij deze om jullie in te schrijven als jullie meekomen! Alle verdere info omtrent het weekend vindt je door hier te klikken.

Hopelijk tot dan!
Anke, Bob, Brecht, Hanne, Sarah, Sien, Sien en Thomas.