Christus Koning

November 11, 2013 in 2013-2014

Dag iedereen,
het uur is veranderd, het wordt wat kouder, kortom: de zomer is gedaan! De chiro-veteranen onder jullie weten wat dit betekent: Christus Koning nadert! Wat is dit? Wel dat is zo’n beetje de feestdag van de chiro, dus dat wilt zeggen dat we speciale dingen gaan doen!
Eerst en vooral mogen jullie op vrijdag 22 november allen in chirouniform naar school gaan. Laat nog maar eens zien dat je van de chiro bent en wees maar niet bang van de kou!
Vervolgens is het op zondag 24 november Christus Koning! Wat houdt dit in? Om 10u45 worden de kinderen verwacht aan de emmauskerk om daar met de leiding de mis voor te bereiden. Jullie ouders worden vervolgens verwacht om 11u in de emmauskerk om dan samen met ons Christus Koning te vieren.
Na de mis zullen jullie afscheid nemen van jullie ouders en gaan we met z’n allen gaan eten in de chirolokalen (wat zou het toch zijn). Hierna wacht jullie nog een zotte nammidag vol keitoffe spelletjes!
Tot slot mogen jullie ouders dan nog eens komen om 16u30 naar de chirolokalen om samen naar de kampvideo te kijken. Deze is vorige keer niet kunnen doorgaan omwille van technische problemen zoals sommigen van jullie wellicht al weten. Daarom hebben we dus besloten om deze dan te doen!  Omstreeks 18u-18u30 zal de video gedaan zijn en mogen jullie allemaal naar huis na een wellicht fantastische zondag!
Tot dan!
Anke, Bob,  Brecht, Hanne, Sarah, Sien, Sien en Thomas