We gaan naar de zee!

June 17, 2013 in 2012-2013

Gegroet beste kindjes en ouders!

Het is bijna zover: er is nog maar 1 chirozondag, binnen twee weken begint de vakantie en binnen exact 5 weken vertrekken we op kamp! Tijd voor een briefje dachten wij dus.
Zoals de meeste onder jullie weten is het, naast het kamp, tijdens de grote vakantie geen chiro (ooooh…). Maar zoals elk jaar gaan we op de laatste chirzondag met zijn allen nog naar zee (YES!). Dit zullen we volgende week zondag 23 juni doen. Afspraak om 9u aan het station van Halle en jullie ouders kunnen jullie om 18u30 terug aan het station oppikken. Neem zeker een lunchpakket, handdoek en zwembroek mee!
LET OP: zondag 23 juni zal de laatste zondag zijn waarop het chiro is! De eerst volgende chirozondag (met uitzondering van het kamp uiteraard) zal met het begin van het nieuwe jaar zijn: op zondag 1 september dus!
Over ons kamp te Wezemaal kunnen we al zeggen dat jullie volgende week het kampboekje krijgen. Hier zal alle verdere info staan, alsook het top-secret-kampthema! Ook zal de leiding de komende weken bij iedereen thuis op bezoek komen om nog wat meer uitleg te geven over het kamp en het boekje te brengen als je er volgende week niet bij kan zijn. Hopelijk tot dan!

Uw teerbeminde leiding,
Anke, Aurélie, Brecht, Hanne, Katrien, Luur, Lynn, Sien en Thomas.