Christus Koning

November 20, 2012 in 2012-2013

Gegroet iedereen!
Daar zijn we dan weer! Je merkt het wel al: de zomer is definitief voorbij. De nachten duren langer, buiten is het kouder en we krijgen allemaal zin om gewoon binnen te blijven met een warme chocomelk voor het haardvuur. De enige reden om nu nog buiten de komen is natuurlijk om naar de chiro te gaan!
Degene die al een tijdje in onze chiro zitten kunnen wel vermoeden waarover dit briefje zal gaan: binnenkort is het Christus Koning. Wat wilt dat zeggen? Wel Christus koning is zo’n beetje de feestdag voor chiro’s over heel Vlaanderen! Uiteraard vieren wij dan ook feest samen met jullie. Eerst en vooral mogen jullie op vrijdag 23 november weer in jullie uniform naar school! Iedereen die in de chiro zit gaat dit doen, dus niet twijfelen: doe op die dag je chirorok of short aan en bewijs dat je tegen de kou kan!
Ook zal zondag 25 november er volledig anders uitzien. Eerst en vooral worden jullie allemaal om 10u verwacht aan de Emmaüskerk voor de mis voor Chirstus Koning. Jullie ouders zijn hier natuurlijk ook welkom (de mis begint om 10u30).
Daarna gaan we met z’n allen naar Stroppen om daar met de hele chiro samen te eten (de leiding zorgt voor eten). Daarna is het nog tot 18u chiro.
Kortom: zondag 25 november wordt een keitoffe chirodag die van 10-18u zal duren: dat is dubbel zoveel plezier als op een gewone zondag! Hopelijk zien we jullie dan!

Uw Teerbeminde leiding,
Anke², Aurélie, Brecht, Hanne, Katrien, Luur, Lynn, Sien en Thomas