De lokalen zijn proper, laat die kindjes maar komen

August 28, 2011 in 2011-2012

De zomervakantie is voor jullie misschien een plezier, hele dagen spelen en slapen tot de middag maar voor onze lokalen is de zomervakantie een echte hel. Ze moeten dan heel wat te verduren krijgen. Om te beginnen komen er elke maandag honderden jongeren enen drinken tijdens de stroppenconcerten. En dat hebben onze lokalen geweten. Lege bekertjes hier, lege bekertjes daar. Alsof dat nog niet genoeg is vindt de leiding het ook nog nodig daar tien dagen lang het kamp voor te bereiden. Schilderwerken, zaagwerken en dus een beetje verf hier, een beetje hout daar, een ware hel voor de lokalen.

Gelukkig neemt de leiding ook elk jaar op het einde van de zomer het initiatief om alles terug op zijn plaats te zetten. Het heeft lang geduurd maar na zeven uur zwoegen, kuisen, vuilniszakken vullen en bakken versleuren staat alles weer op orde. Gelukkig kon de leiding op een overheerlijke verrassing van de volwassen begeleiding rekenen.

Aan de leiding: een dikke merci namens de lokalen

Aan de kindjes: leef er jullie vanaf volgende week maar in uit

 

Voor wie het nog niet doorhad: we beginnen volgende week 3 september om 14u aan onze lokalen. Ook nieuwe kindjes zijn welkom

chiro Halle op facebook

August 12, 2011 in 2011-2012

Zoals het hoort is ook chiro Halle op facebook te vinden.

Daar kunnen jullie alles perfect volgen wanneer er iets nieuws op deze site komt, maar uiteraard blijven we er ook voor zorgen dat op deze site alles mooi staat.

groetjes

De Leiding

Inschrijven

August 12, 2011 in 2011-2012

Zoals elk jaar moet je je ook dit jaar inschrijven. Dit kost je, zoals elk jaar, ook dit jaar 15 euro. Voor dat geld ben je verzekerd voor de rest van het chirojaar. Zorg er dus zeker voor dat je inschrijving in orde is.

Meer info over de inschrijvingen krijgen jullie binnenkort.

Start nieuwe chirojaar

August 12, 2011 in 2011-2012

Beste kindjes,

Jullie missen ons uiteraard enorm tijdens deze vakantieperiode. Slecht weer, crashende beurzen en nog steeds geen regering. Niet echt veel reden tot feest dus. Maar geen zorgen beste kindjes. Binnen enkele dagen vliegt de beste chiro van het land er weer vollenbak in.

Vanaf 4 september kunnen jullie ons elke zondag vinden om 14u aan de lokalen. Zoals jullie uiteraard al weten stoppen de activiteiten om 18u.

groetjes en tot dan,

de leiding