Olé Pistolé

April 27, 2009 in 2008-2009

Rond zeven uur begonnen ze al te komen, de eerste regendruppels. Op zo’n moment kan een mens heel wat aflezen van de gezichten van een leidingsploeg. Ten eerste was het meer dan duidelijk dat niemand echt wakker was. Maar met de komst van de eerste druppels viel er toch wel iets anders af te lezen dan louter vermoeidheid.

Vijfenzeventig jaar chiro, we kijken al méér dan een jaar uit naar die ene zondagochtend, voorzien allerhande randacitiviteiten, hangen straten, pleinen en straten vol met balonnen om reclame te maken, het is een hele week mooi weer en net op die ene zondagochtend begint het te regenen… Het aanbidden van weergoden of boos worden op de wolken bleek weinig effect te hebben. Het werd al snel duidelijk dat we het zullen moeten doen met de regen.

Maar de regen bleek de bezoeker niet te hebben tegengehouden om te komen ontbijten aan onze chirolokalen. Er waren zelfs momenten waarop we plaats tekort hadden. De randactiviteiten hadden uiteraard minder succes, maar de sfeer zat er nog in.

Wij vonden het alvast, ondanks het slechte weer, een bijzonder uitzonderlijk geslaagd moment en willen bij deze alle bezoekers bedanken!

Dus: bedankt!

Olé Pistolé – promonacht achter de rug

April 21, 2009 in 2008-2009

Op vrijdag 17 april rond middernacht slopen een aantal duistere figuren door de Halse straten. Gewapend met ballonnen en flyers gingen ze van deur tot deur. Het resultaat: de volgende ochtend straten, pleinen en huizen vol met olé pistolé ballonnen.

Die duistere figuren zijn eigenlijk uw teerbeminde leid(st)ers. Op de nacht van 17 april hebben we een heel aantal huizen, pleinen en ronde punten versierd met olé pistolé ballonnen. En wij waren niet de enige chirogroep die dit gedaan heeft. Wie zaterdag om het even waar in Vlaanderen zijn deur uit kwam zag die ballonnen hangen en vond een flyer in zijn of haar bus.

We vonden het alvast een heel fijne gebeurtenis, we hopen dan ook jullie massaal te kunnen verwelkomen op olé pistolé.

De leidingWelkom op www.chirohalle.be

April 21, 2009 in 2008-2009

Het heeft een hele tijd geduurd. In een ver verleden, toen Wannes nog op regelmatige basis naar tekenfilmpjes keek, Frauke de volle zeven dagen moest wachten eer ze weer naar ’t chiro mocht gaan, Dorien het niet nodig vond om elke keer met een brede glimlach op de foto te staan, Pieter zijn haar nog bros geschoren was, Bart nog geen mannenstem had, Luur creatief met vorken speelde, Karolien samen met haar zus naar franse tekenfilms keek, Sien van bij haar oma slechts een paar stappen moest zetten tot aan de (oude) chirolokalen, Charlotte nog niet in ’t chiro zat en Lynn nog maar net geboren was, toen had chiro halle een site.
Dan kwam er een donkere periode. Al wie naar chirohalle.be surfte kwam op een blanco pagina terecht. Verwarring alom. De echte computernerds, die hun huis niet buitenkwamen dachten dat chiro Halle niet meer bestond. Gelukkig is deze verwarring vanaf nu de wereld uit. Chiro Halle is weer online.
Ik zou zeggen klik vooral eens in het rond. En als u nog vragen hebt mag u die altijd mailen naar chirohalle@yahoo.com.
De leiding,
Charlotte, Sien, Frauke, Lynn, Dorien, Wannes, Bart, Karolien, Luur en Pieter

PS: we raden iedereen aan door te klikken naar Olé Pistolé