Moddervoetbal en kamp

July 7, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,
eerst en vooral het minder goede nieuws: vanwege wat praktische problemen hebben we besloten om de moddervoetbal te annuleren. Onze excuses voor wie hier graag naartoe was gekomen, misschien dat we dit volgend jaar opnieuw organiseren.
Dan nog wat info omtrent het kamp. Wie zijn kampboekje nog niet heeft ontvangen, kan via onderstaande linken het boekje en onze handige wat-mee-te-nemen-lijst bekijken.
Voor de ouders van de speelclubbers en rakwi’s: indien u niet aanwezig kon zijn op de infoavond en u toch nog een woordje uitleg wilt van de leiding, moet u ons gewoon iets laten weten via leiding@chirohalle.be. In dat geval zal de leiding nog eens langskomen.
Voor zij die hun medische fiche pas op de vertrekdag kunnen meegeven: laat op voorhand iets weten indien uw kind vegetarisch of halal eet.
Groetjes,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas
Chiro Halle
www.chirohalle.be

Circus, infoavond en uitstap naar zee

June 16, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

we hebben weer heel wat te vertellen! Eerst en vooral gaan we deze zondag, 19 juni, met zijn allen naar het circus! Hiervoor moeten jullie 3,5 euro meenemen (2,5 euro voor het circus en 1 euro voor jullie vier uur). We verwachten jullie zoals altijd om 14u aan de lokalen en zullen zoals altijd daar om 18u afronden.

Voor de ouders van de speelclubbers en rakwi’s is het die avond ook de infoavond omtrent het kamp. We zullen onmiddellijk starten na de sluiting (om 18u dus). Wie de vorige nieuwsbrief hierover heeft gemist, mag altijd nog iets laten weten om alle info te krijgen. Hoewel inschrijven niet verplicht is, mogen jullie via een van onderstaande e-mailadressen laten weten of jullie langskomen. Vergeet zeker niet de medische fiche mee te nemen.
    – Speelclub: sien.vdv@hotmail.com
    – Rakwi: thomas_vermeersch@outlook.be
Tot slot gaan we, zoals elk jaar, volgende week zondag (26 juni) naar zee! We spreken om 9u af aan het station van Halle en zullen omstreeks 18u30 terug zijn. Neem zeker het volgende mee in je rugzak: een lunchpakket, 10 euro, drinken, zwemkledij, handdoek en zonnebescherming. Laat aan je leiding weten of je meegaat door een berichtje te sturen naar 0493/17 35 70, een mail te sturen naar leiding@chirohalle.be of het ze gewoon persoonlijk te zeggen.
Dit zal ook de laatste chirozondag van het schooljaar zijn (met uitzondering van het kamp uiteraard).
Tot zondag,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.
Chiro Halle www.chirohalle.be

Morgen (28/05) GEEN CHIRO!

May 28, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

Vanwege de examens en plotse ziekte hebben we voor deze zondag niet genoeg leiding. Hierdoor zal het dus spijtig genoeg geen Chiro zijn. Onze excuses voor het late bericht, maar we hebben tot nu geprobeerd om toch nog genoeg man te voorzien. Dit is dus niet gelukt.
We hopen dat jullie dit begrijpen en zullen ervoor zorgen dat we op zondag 5 juni terug paraat staan!

Groetjes,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas

Infoavond Kamp 2016

May 22, 2016 in 2015-2016

Inbraak in de lokalen

May 18, 2016 in 2015-2016

inbraakSommigen van jullie weten het misschien al, maar gisteren is er weer eens ingebroken in onze lokalen. Het was al een tijdje geleden, maar dat maakt het niet minder frustrerend. Een volledige ruit die eruit ligt, ontelbaar veel flesjes die kapot op grond liggen en verder gewoon ravage. Het maakt het des te frustrerender om te weten dat we de daders op tien minuten na moeten gemist hebben. Neen, er is niets waardevols gestolen buiten wat kleingeld, maar het is zeker niet aangenaam om je lokalen zo te zien. Vooral omdat dit zo zinloos is: we weten al langer dan vandaag dat we niets waardevols in onze lokalen moeten laten.

Maar we hebben de moed niet laten hangen en zijn, ondanks het late uur, onmiddellijk begonnen met op te ruimen. Het gat waar eens onze ruit was is gedicht, het glas is weg (ten koste van enkele wondjes in onze handen) en het lokaal is terug proper.  Kunnen we hier veel aan doen? Neen, maar we zouden omwille van dit zinloos vandalisme toch een oproep willen doen. Als u toevallig langs onze lokalen loopt en daar iemand of iets verdacht ziet, twijfel niet om ons te contacteren. De kans is klein, maar wie weet resulteert het toch in een raam dat niet ingeslagen wordt.

Groetjes,
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.

Mariaprocessie

May 9, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

Deze zondag is het de tweejaarlijkse Mariaprocessie en naar aloude gewoonte doen onze tito’s, keti’s en aspi’s hieraan mee! Jullie worden verwacht om 13u30 aan de Grote markt van Halle. Voor de speelclubbers en rakwi’s is het zoals elke zondag gewoon chiro van 14u tot 18u op Stroppen.

Tot zondag!
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.

Zennefeest

April 26, 2016 in 2015-2016

Dag beste ouders en leden,

we hebben besloten om deze zondag (1 mei) naar het Zennefeest in Lembeek te gaan. Om ons vervoer wat vlotter te laten verlopen, verwachten we jullie allemaal om 14u af aan het station van Halle. Neem zeker 5 euro mee. We zullen om 18u weer terug zijn aan het station van Halle.

Tot dan!
Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas

Chiro Halle
www.chirohalle.be

Carwash

April 14, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

Eerst het slechte nieuws: deze zondag is het geen chiro voor de speelclubbers en rakwi’s…
Maar het is wel onze jaarlijkse chirocarwash!! We verwachten daarvoor iedereen om tussen 14u en 18u met zijn auto (of eventueel fiets) langs te komen. Wij zullen die dan voor een vrije bijdrage weer eens goed laten blinken. Om het wachten wat minder saai te maken, zal er ook wat randanimatie en een drankje voorzien worden.
De tito’s, keti’s en aspi’s worden op hetzelfde uur verwacht om mee te helpen.

Tot dan!
Thomas, Sien, Sien, Mathieu, Mathias, Cynthia, Brecht en Arno.

Paasbrunch

March 25, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

Zoals jullie misschien al weten is het deze zondag (27 maart) onze paasbrunch. Hierdoor zal het geen chiro zijn. Jullie kunnen echter wel allemaal naar onze toffe en gezellige brunch komen! Jullie zijn welkom vanaf 11u om te komen smullen van ons rijkelijk buffet.  Dit kost voor volwassenen 15 euro, voor kinderen 10 euro. Neem gerust maar wat vrienden en familie mee!
Volgende week zondag (3 april) is het zoals altijd gewoon chiro.
Tot zondag!
Thomas, Sien, Sien, Mathieu, Mathias, Cynthia, Brecht en Arno

Morgen geen chiro!

March 5, 2016 in 2015-2016

Dag iedereen,

zoals we al eerder hebben laten weten, is het deze zondag GEEN chiro. Volgende week staan we echter weer paraat om 14u.

Groetjes,

Arno, Brecht, Cynthia, Mathias, Mathieu, Sien, Sien en Thomas.
De leiding van Chiro Halle
www.chirohalle.be