Open chiro dag en volgende week geen chiro

September 11, 2015 in 2014-2015

Dag iedereen,

zoals jullie vorige zondag al reeds hebben gezien, heeft de leiding de lokalen weer piekfijn in orde gebracht voor het nieuwe chirojaar!
Om verder nog beter met dit jaar te kunnen starten houden we deze zondag, 13 september, een open chiro dag. Dit is een soort opendeurdag waarbij iedereen welkom is! Uiteraard is iedereen op elke zondag welkom, maar deze zondag geven we nog iets meer aandacht aan de nieuwe kinderen.
Ouders die vragen hebben of eens willen rondkijken zijn uiteraard ook allemaal welkom. Leden kunnen ook eens denken of ze nog een vriendje of vriendinnetje hebben dat naar de chiro wilt komen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
Verder moeten we jullie helaas teleurstellen: op zondag 20 september zal het spijtig genoeg geen chiro zijn. De leiding moet dan immers gaan helpen op de zomerhappening ten voordele van het centrum O.L.Vrouw van Halle. Op zondag 27 september is het dan weer chiro zoals elke zondag.

Tot op de openchirodag!
De leiding van Chiro Halle
www.chirohalle.be

Nepal

April 29, 2015 in 2014-2015

Dag iedereen!
Jullie hebben intussen ongetwijfeld al gehoord over het vreselijke nieuws uit Nepal. Daarom willen wij ook graag ons steentje bijdragen.

Support4Nepal (een organisatie van onder andere Brecht De Mey, waarmee leider Mathieu ook naar Nepal ging vorig jaar) verkoopt wafeltjes. Heerlijke vanille of chocolade wafels voor slechts €5! Willen jullie ook graag een doosje om thuis te smullen en zo ook he steentje bij te dragen, stuur ons dan een mailtje of zeg het zondag aan je leiding!

Alvast bedankt voor de steun!

Foto’s Chiro Nationaal

March 12, 2015 in 2014-2015

Gegroet iedereen,

zoals zij die deze zondag aanwezig waren al hebben gemerkt, was er een fotograaf van chiro Nationaal! Jaja, sommigen van onze chiro zullen volgend jaar op de affiche van chiro nationaal staan. Dus een boodschap aan iedereen die aanwezig was: zorg dat je de eerstvolgende zondag (let op: zondag 15 maart is het GEEN chiro) je papier, waarbij je toestemming geeft dat je foto mag worden gebruikt, ingevuld hebt en meeneemt!
Verder zijn er ook nog enkele leden die hun inschrijvingsgeld niet hebben betaald. Gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen! Wij hebben dit immers nodig om onze werking volledig te kunnen ondersteunen. Voor meer info klik hier.

Groetjes van je teerbeminde leiding,

Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.

Winnaars pastafestijn, geen chiro, tito-keti-aspiweekend en feestweekend!

March 5, 2015 in 2014-2015

Dag iedereen,

We hebben veel belangrijke dingen te vertellen dus lees dit zeker tot het einde!
Eerst en vooral willen we iedereen bedanken om met zo vele naar ons pastafestijn te komen! Het was weer een topeditie. Als je echter nog een eetkaart hebt liggen, kijk dan vlug of het nummer dat erop staat niet overeenkomt met een van de volgende: 1, 24, 101, 524. Indien dit zo is, heb je gewonnen en kan je je prijs altijd bij ons ophalen om 14u of 18u aan de chirolokalen. Gaat dit niet? Geef dan een seintje, dan zien we wat we kunnen doen.
De winnaar van de prijsvraag is ook bekend! Gefeliciteerd Lynn Kerckhoven, jij krijgt een VIP-pakket voor op onze chirofuif of ons pastafestijn volgend jaar.

Verder willen we jullie nog laten weten dat het op zondag 15 maart geen chiro zal zijn.
Het weekend van 27, 28 en 29 maart zal het tito-keti-aspiweekend plaatsvinden. Meer info hiervoor volgt nog, maar hou dit zeker vrij tito-keti’s en aspiranten! Voor de speelclub en rakwi’s zal het zoals gewoon chiro zijn op zondag.

Tot slot bestaat onze chiro, zoals sommigen onder jullie wel al weten, dit jaar 70 jaar! Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan, dus organiseren we in het weekend van 3,4 en 5 april ons feestweekend. Op vrijdag 3 april houden onze chirofuif “Chiromance” in de Kazerne: hier zal eerst een kinderfuif zijn van 19u-21u en onmiddellijk daarna volgt onze fuif. Op 4 april zullen er activiteiten georganiseerd worden waar iedereen aan mag meedoen (oudleiding, ouders, leden, leiding, sympathisanten…). Op zondag 5 april zullen we dan alles afsluiten met een overheerlijke paasbrunch. Meer info volgt nog snel!

We hopen jullie allemaal daar te zien!
Uw teerbeminde leiding,
Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.

Pastafestijn

February 23, 2015 in 2014-2015


Dag iedereen,

het is bijna zover, dit weekend is het ons jaarlijkse pastafestijn “Pasta, past da?”. Jullie zijn allemaal welkom om in het jeugdcentrum Stroppen te komen smullen van onze heerlijke gerechten! Dit kan zaterdag 28 februari van 17u tot 21u en zondag 1 maart van 11u30 tot 20u. Dus zeker komen en neem maar zoveel mogelijk mensen mee!
Omdat we voor dit pastafestijn ook wel wat hulp kunnen gebruiken, vragen we aan de tito-keti’s en aspi’s om ook eens een handje uit de mouwen te steken. Jullie worden zaterdag om 16u30 en zondag om 11u verwacht aan het jeugdcentrum.

Tot dan!

Uw teerbeminde leiding,

Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.
Chiro Halle
www.chirohalle.be

Groepsactiviteit en Pastafestijn

January 25, 2015 in 2014-2015

Gegroet beste kindjes en ouders,
Sommigen onder jullie zullen nu wel weten wat er nadert: de groepsactiviteit!
Op zondag 8 februari gaan we met zijn allen gaan schaatsen in Liedekerke! We verwachten jullie zoals altijd om 14u op de parking van Stroppen en om 18u zullen we normaal gezien terug zijn. Neem zeker 6 euro en handschoenen mee!
Als je mee wilt gaan, moet je ons wel iets laten weten door een mailtje te sturen naar leiding@chirohalle.be of ons via het nummer 0493/76 97 04 te contacteren. Verder zijn we ook nog op zoek naar ouders die ons eventueel heen en/of terug zouden willen brengen, dus wie dat ziet zitten mag ons altijd iets laten weten.
Verder is het in het weekend van 28 februari en 1 maart ons jaarlijkse pastafestijn! Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om op zaterdag van 17u tot 21u of zondag van 11u30 tot 20u te komen eten in de lokalen van het jeugdcentrum Stroppen. De tito-keti’s en aspi’s worden dan ook verwacht om zoals elk jaar mee te helpen met opdienen en afwassen. Dat was het zo’n beetje, tot zondag!

Uw teerbeminde leiding,
Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.

Kerstfeestje

December 20, 2014 in 2014-2015

Dag iedereen,

zoals velen onder jullie waarschijnlijk wel weten is het morgen (zondag 21 december) het jaarlijkse chirokerstfeestje! Wat houdt dit in? Zoals elke zondag is het voor de kinderen chiro om 14u. Maar we zullen echter iets vroeger stoppen: ouders en ander sympathisanten zijn bij deze welkom om 17u aan de chirolokalen voor het kerstfeestje! Verder kondigen we bij deze ook aan dat het op zondag 28 december geen chiro is vanwege de kerstvakantie.

Prettige feesten en tot zondag!
Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas

November 14, 2014 in 2014-2015

Gegroet iedereen!

Eerst en vooral groot nieuws: binnen 2 weken wordt er een nieuw bos aan onze lokalen gepland! Uiteraard gaan we dit niet zomaar laten voorbij gaan en dus meehelpen. Dit wilt zeggen dat de tito-keti’s en aspiranten op zaterdag 22 november verwacht worden aan de chirolokalen om 10u. Dan zullen ze samen met de leiding en nog wat ander volk ons bos herplanten. Het einde zal afhankelijk zijn van hoe snel jullie die bomen planten uiteraard!

Verder is het binnenkort Christus Koning! Wat wilt dat zeggen? Wel Christus koning is zo’n beetje de feestdag voor chiro’s over heel Vlaanderen! Uiteraard vieren wij dan ook feest samen met jullie. Eerst en vooral mogen jullie op vrijdag 21 november weer in jullie uniform naar school! Iedereen die in de chiro zit gaat dit doen, dus niet twijfelen: doe op die dag je chirorok of short aan en bewijs dat je tegen de kou kan!
Ook zal zondag 23 november er volledig anders uitzien. Eerst en vooral worden jullie allemaal om 10u30 verwacht aan de Emmaüskerk voor de mis voor Chirstus Koning. Jullie ouders zijn hier natuurlijk ook welkom (de mis begint om 11u). Daarna gaan we met z’n allen naar Stroppen om daar met de hele chiro samen te eten (de leiding zorgt voor eten). Daarna is het nog tot 18u chiro.
Kortom: zondag 23 november wordt een keitoffe chirodag die van 11 tot u18u zal duren: dat is dubbel zoveel plezier als op een gewone zondag!

Tot slot willen we nog vermelden dat de kamp-DVD van het bivak van 2013 en 2014 beschikbaar zijn. Laat gerust maar weten indien je geïnteresseerd bent (bij voorkeur via mail, maar op zondag mag ook)! De prijs bedraag 7 euro voor 1 film en 10 euro indien je zowel die van 2013 als van 2014 wilt hebben.

Hopelijk zien we jullie dan!

 

Uw Teerbeminde leiding,

Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas

Chiro Sjaloom Halle

www.chirohalle.be

Dia-avond en miniweekend

November 3, 2014 in 2014-2015

Dag iedereen,

95 dagen geleden liep ons fantastisch kamp te Neerpelt ten einde. Iedereen herinnert zich nog hoe de duivel aan het kampvuur verslagen werd, de smaak van citroenwater was, hoe leuk de spelletjes waren en hoe subliem uw leiding was.
Om deze herinneringen nog wat meer op te halen is het op zondag 9 november dia-avond! Voor iedereen is het dan zoals altijd chiro om 14u (hoewel de speelclub en rakwi’s al eerder aanwezig zullen zijn omdat het dan ook miniweekend is, voor meer info klik hier). De ouders mogen omstreeks 16u komen om dan samen met ons gezellig naar de kampfilm te kijken.
Tot zondag en groetjes van uw teerbeminde leiding,
Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas.

Dag van de jeugdbeweging en open chirodag!

October 12, 2014 in 2014-2015

Dag iedereen,

Even een kort berichtje om jullie te laten weten dat het op vrijdag 17 oktober de dag van de jeugdbeweging is. De meesten onder jullie weten wat dit wilt zeggen: iedereen mag in zijn uniform naar school of naar zijn werk! Laat dus maar eens vol trots zien dat je van de chiro bent en geen schrik hebt van de kou.

Verder is het op zondag 19 oktober open chiro dag. Dit houdt in dat iedereen één of meerdere vriendjes mag meenemen naar de chiro en er net iets meer mogelijkheid zal zijn om vragen te stellen aan de leiding i.v.m. onze chiro! Tot dan!

Uw teerbeminde leiding,

Bob, Brecht, Hobie, Mathias, Mathieu, Raf, Sien, Sien en Thomas

Chiro Halle
www.chirohalle.be